Ei tuonut Jeesus taivaalta leipää näissä arpajaisissa.
Anthrax:  State Of Euphoria.
Nyt ei kyl soi mikään.

Kärsimyksestä saadun elämänvoimanlahjan omakohtainen floppi on se, että avannon kokee liian kylmäksi, paljaan nahan ja seljältä puhaltavan hurun yhdistelmän liian raa´aksi - voi niin kovin turhaan verrattuna tähän kuumetautiin.
Kuumetaudissa muuttuu kylmäkiskoisemmaksi ympäröivää maailmaa kohtaan - suurimman osan puoli-tuttujen yhteydenotoista kokee vain ongelmallisiksi - jättää vastailematta - antaa puhelinten pirahdella, keskittyy omaan pakolliseen tuskaansa ja kokee kommunikoinnin niin vtn toisarvoiseksi. Se on hienoa jos saa jonkun blokattua kauppaan ostamaan ei monikansallisen firman appelsiinilimunaadia ja mustikkakeittoa siihen lisäksi.
Mitä ovat sitten kuolemantaudit?

Kuumeunissa kyllä näkee ehken parhaatkot ideat toteutettavaksi tuona kuvataiteen ja tarinankerronnan äpärälapsena jota harjoitan, ironiaa, yksinkertaisuutta, fiksua sekopäisyyttä. Kaikki haihtuu ohi sitten kun olisi valmis niitä jotenkin muistiin merkitsemään. Siinä oleellisessa vaiheessa näkee asiat tärkeysjärjestyksessä, pelkkä lepo on se pyhin - on työn ja tuskan takana kammeta itsensä hereille raapustelemaan näkyjä, antaa sen olla. Keep on livin´ yritetään ja taistellaan herraa kuntoon hiljaisuudessa kehon pysytellessä telakalla.

Paljon jää kokematta...hyvät odotetut avajaiset, hyvät odotetut synttärit, ja on muutenkin koiran homma lähteä jakamaan tätä ilkeää sadistista lempeä kanssaeläjiin, paitsi vihollisiinsa.

Mitäs muuta - raha-asiat kusee -) osa-aikatyöstä on tehty ohdakkeista. Terveyskeskusmaksut kallistuvat, alimmissa palkkaluokissahan tämä tuntuu. - laitetaankohan tämäkin sairaanhoitajien asiallisen palkankorotuksen (eikä sekään ilman työtaistelua) syyksi?
                                
Voi tietysti ajatella, että milloin on aihetta valittaa? Mielestäni silloin on aiheellista valittaa, kun on aihetta valittaa. Aina voi verrata tilannetta muualla olevaan tilanteeseen..siihen huonompaan, mutta tämä tapa ajatella on loputon sudenkuoppa, hyväksytään kaikki mitä taivaalta sataa.

1228715.jpg

    muovikalkkunaa kuristava nukke, sekä oikealla kissa.